У Львові розшукали водія, який збив 16-річну школярку й не зупинився

17:28 28 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомляє в понеділок прес-служба обласного управління ДАІ, йому не допомогло те, що він залишив свій «ВАЗ» неподалік місця ДТП і «накивав п’ятами».

У Львові водій легковика збив 16-річну дівчину та втік із місця ДТП, однак уникнути відповідальності не вдалося – порушника розшукали працівники ДАІ. Автопригода трапилась декілька днів тому на вулиці Володимира Великого у Львові.

Водій легковика «ВАЗ» скоїв наїзд на дівчину-пішохода та хутко поїхав із місця аварії. Очевидці пригоди одразу ж викликали медиків та повідомили про ДТП у міліцію. Дівчину відвезли до лікарні, де у неї діагностували перелом ноги. 

До місця події оперативно прибули працівники Державтоінспекції. Правоохоронці почали розпитувати людей про обставини автопригоди та шукати бодай якусь «зачіпку», що допомогла б вийти на слід утікача. 

Спілкуючись із очевидцями, інспектори ДАІ з’ясували детальні «прикмети» автомобіля. А одна із перехожих навіть встигла запам’ятати номерний знак легковика. 

Правоохоронці вирушили слідом за порушником і вже за кілька хвилин на одній із бічних вуличок виявили автомобіль із пошкодженнями, характерними після ДТП. Збіглися й інші прикмети – колір, марка та номерний знак цього авто.

Утім, розшукати самого водія виявилось набагато складніше. Залишивши автомобіль на вулиці, чоловік «накивав п’ятами» і якийсь час усіляко намагався уникнути спілкування із працівниками міліції. Однак, вже невдовзі правоохоронці розшукали порушника.

Як вдалось з’ясувати, за кермом легковика «ВАЗ» був 50-річний львів’янин. За попередніми даними, саме він порушив Правила дорожнього руху та скоїв наїзд на школярку.  Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. 

Про це повідомляє сьогодні, 28 квітня, прес-служба обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів