У Львові пройде Міжнародний форум інтелектуальної власності

14:15 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lemberg-news.info

25 квітня о 10:00 у готелі «Rius» на вулиці Гнатюка уЛьвові розпочнеться Міжнародний форум інтелектуальної власності.

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Міжнародний форум інтелектуальної власності можна назвати помітною подією в сфері захисту прав інтелектуальної власності, оскільки вперше такого роду формат вийшов за межі столичного регіону. Після підписання Україною угоди про Асоціацію, Львівщина підтримала загальнодержавну стратегію реформування системи інтелектуальної власності і визначила захист інтелектуальної власності, а також прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у даній сфері одним із пріоритетних напрямків роботи».

«Мета форуму інтелектуальної власності полягає у необхідності оцінити наявний стан прогресу у сфері права інтелектуальної власності та запропонувати перспективні механізми покращення захисту таких прав в контексті обговорення нагальних проблемних питань. З огляду на значимість розвитку інтелектуального потенціалу держави як перспективного капіталу, у межах йоруму розглядатимуть питання щодо належного використання об’єктів права інтелектуальної власності з огляду сучасних вимог економіки та права», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Міжнародний форум інтелектуальної власності, який відбуватиметься у форматі дискусії, обіцяє бути пізнавальним та продуктивним, оскільки спікерами виступатимуть представники різних аспектів діяльності: викладацький склад, практикуючі юристи, громадський актив, а також представники держустанов. Усі присутні зможуть поставити питання диспутантам», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Окрім того, під час форуму його учасники та усі охочі матимуть нагоду оцінити результати роботи Центру з надання правової допомоги у сфері захисту прав інтелектуальної власності, який діє з квітня 2017 року і функціонує у якості майданчика співпраці між творчими особистостями, бізнес-сектором та владою. Організаторами заходу є департамент економічної політики Львівської ОДА спільно з громадським активом – ВГО «Менеджмент інтелектуальної власності»,  ГО «Вектор європейського розвитку «Варто»», ВГО «Громадська ініціатива», тощо. Участь у форумі – безкоштовна», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів