У Львові правоохоронці розшукують викраденого невідомими в масках керівника банківської установи (відео)

16:40 18 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомила прес-секретар обласного управління МВС Світлана Добровольська, злочинці схопили подружжя, яке працює в одному з комерційних банків, однак згодом викинули чоловіка на одній з вулиць.


Відео: tvzikua

«Вчора ввечері у Львові невідомі в масках викрали місцевого жителя і його дружину», – повідомила сьогодні, 18 лютого, київська газета «Сегодня», конкретизуючи при цьому

Про це газеті «Сегодня» повідомила обласного управління МВС Світлана Добровольська. Також зловмисники викрали автомобіль «Ніссан». Повідомляється, що викраденого чоловіка незабаром відпустили, про місцезнаходження жінки поки невідомо.

За даним фактом правоохоронці відкрили Кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом вчинені за попередньою змовою групою поєднані з насильством) і за ст.146 ч.1 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Викрадачам загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років в'язниці».

Згодом «Сегодня» опублікували «Подробиці викрадення сімейної пари у Львові: постраждалі виявилися банкірами»:

«Стали відомі подробиці викрадення у Львові сімейної пари. Як повідомила начальник відділу зв'язків з громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська, постраждалими виявилися банкіри.

Як повідомлялося, вчора близько 18.30 на вулиці Богдана Хмельницького у Львові група невідомих, одягнених у камуфляжну форму з масками на обличчях, створивши аварійну ситуацію, примусово зупинили автомобіль «Nissan Pathfinder», який рухався по вулиці, і з застосуванням сили викрали водія і його дружину, і заволоділи їх автомобілем. За словами Добровольської, нападники кинули чоловіка на заднє сидіння його ж автомобіля, дружину, яка за показаннями випадкових очевидців, голосно кликала на допомогу, силою посадили в салон автомобіля нападників. За уточненими даними це був автомобіль «BMW».

Як розповіла прес-секретар обласної міліції, незабаром після нападу зловмисники викинули чоловіка на одній з вулиць Львова і поїхали в невідомому напрямку на його автомобілі. Чоловік повідомив про напад правоохоронцям.

«Наразі інформації про місце знаходження викраденої нападниками дружини потерпілого, яку кинули в автомобіль викрадачів, немає. Сьогодні вранці на одній з вулиць Львова було виявлено автомобіль потерпілих», – розповіла Добровольська.

Вона зазначила, що правоохоронці проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин злочину та розшук викраденої жінки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та за ч. 2. ст. 289 (незаконне заволодіння автотранспортним засобом) КК України.

Як стало відомо УНІАН з джерел у правоохоронних органах, невідомі скоїли напад на подружжя, які працюють в одному з комерційних банків Львова, займаючи керівні посади в структурі банківської установи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів