Сихівський районний суд Львова позбавив волі п’ятьох крадіїв нафти з магістрального трубопроводу «Дружба»

17:10 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: zakarpattya.net.ua

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, Сихівський районний суд Львова засудив групу з п’тьох осіб до трьох років позбавлення волі за крадіжку з магістрального нафтопроводу «Дружба» 186 тисяч тонн нафти вартістю понад 1 млн. гривень

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 28 листопада, що Сихівський районний суд Львова засудив групу з п’тьох осіб до трьох років позбавлення волі за крадіжку з магістрального нафтопроводу «Дружба» 186 тисяч тонн нафти вартістю понад 1 млн. гривень. У повідомленні також конкретизують:

«Організував групу 49-річний мешканець м. Борислава. Винуватість вказаних осіб довели працівники слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Львівській області.

Незаконну врізку, прокладену під землею до спеціально обладнаного приватного будинку, слідчо-оперативна група виявила на 318 кілометрі відтинку шляху «Броди – Держкордон». Окрім цього, знайдено необхідну для протиправної діяльності техніку: буровий комплекс, тягачі, причепи, бочки, шланги, насоси та інше обладнання. Як з’ясувалось, викрадену нафту залізничними та автомобільними цистернами зловмисники транспортували для переробки на нафтобазу в Чопі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів