У Львові повідомили про підозру в отриманні хабара підполковнику податкової міліції

09:48 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: sbu.gov.ua

Начальнику одного з відділів Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у Львові обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 43 тисяч гривень, яку ним сплачено.

«Слідчим відділом прокуратури Львівської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України підполковнику податкової міліції – начальнику одного з відділів Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у Львові Міжрегіонального управління ДФС України», – повідомили сьогодні, 5 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували:

«Посадовця затримано 28 квітня цього року «на гарячому» – при одержанні 1000 доларів неправомірної вигоди від приватного підприємця. Вказану суму коштів податківець вимагав від останнього за не проведення перевірки суб’єкта господарювання.

Підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 43 тисяч гривень, яку ним сплачено. Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває.

За вчинення кримінального правопорушення за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали підполковника податкової міліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів