У Львові повідомлено про підозру чотирьом організаторам двох покерних клубів

16:32 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба МВС

Як повідомили у середу в прес-службі МВС, правоохоронці довели причетність до діяльності ігрових закладів чотирьох осіб.

«У Львові правоохоронці повідомили про підозру за заняття гральним бізнесом чотирьом особам», – повідомили сьогодні, 4 березня, в прес-службі МВС, конкретизуючи при цьому:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області повідомили про підозру у вчиненні злочину організаторам роботи двох покерних клубів. У цих клубах, всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачі могли взяти участь в азартній грі зі ставками та виграшем.

У жовтні 2013 року працівники міліції припинили діяльність цих закладів, що були розташовані у нежитлових приміщеннях і функціонували під виглядом клубів спортивного покеру. В результаті проведених санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили девять покерних столів, майже два десятки системних блоків з інстальованими програмами для гри у покер, гральні фішки сумарним номіналом понад 2 мільйони гривень та вісім тисяч готівкових гривень,виручених від надання послуг азартного характеру.

Правоохоронці провели експертизу вилученого обладнання та довели причетність до діяльності ігрових закладів чотирьох осіб, котрим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203 зн. 2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Правоохоронці вкотре попереджають громадян про кримінальну відповідальність, передбачену за діяльність в сфері грального бізнесу, що, згідно чинного законодавства, є особливо тяжким злочином, і карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходівгромадян із конфіскацією грального обладнання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів