У Львові покарали 22 відповідальних за перевезення

10:50 17 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

За неналежну організацію перевезень у Львові торік до відповідальності притягнуто 22 посадовці. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

"Як засвідчили перевірки, останні не вживали достатніх заходів з метою покращення безпеки та якості послуг перевезення на автобусних маршрутах у міському сполученні. Так, незважаючи на численні порушення перевізниками умов договорів та неналежного обслуговування маршрутів, посадові особи органів місцевого самоврядування не ініціювали відповідних перевірок роботи таких підприємств та дотримання ними ліцензійних умов.    

Загалом, за результатами перевірок прокурори внесли 25 подань, в тому числі – на адресу органів внутрішніх справ, які порушували вимоги законодавства при погодженні маршрутів руху пасажирського транспорту загального користування.

Крім цього, прокурори виявлялися й кримінальні правопорушення.    

До прикладу, прокуратура Галицькою району міста Львова розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 191 КК України - за фактом розтрати 72 тис.грн. з місцевого бюджету при виконанні ремонту вулиць посадовцями ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району м.Львова». Розслідування триває.

Загалом, у сфері транспорту органами прокуратури торік розпочато 4 кримінальні провадження", - інформує прес-служаб прокуратури.
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів