У Львові «погорів» під час одержання хабара чиновник «Адміністративно-технічного управління» ЛМР

13:13 4 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.comments.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, щодо посадовця КП «АТУ» тривають відповідні слідчі дії.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 4 листопада, «Щоденному Львову»: «Одного із працівників КП «Адміністративно-технічне управління» підозрюють в отриманні хабара у розмірі 500 доларів США. Цей інцидент трапився вранці 4 листопада, в приміщенні КП «АТУ». «Наразі тривають відповідні слідчі дії і правову кваліфікацію події дадуть правоохоронні органи», – розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик». Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформують у вівторок:

«Львівські правоохоронці викрили чиновника «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди у сумі 500 доларів США. Підозрюваний вимагав та одержав грошові кошти за не проведення демонтажу вивісок зовнішньої реклами торговельних підприємств міста Львова. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 368 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою викрили  на «гарячому» начальника відділу одного з комунальних підприємств Львівської міської ради на одержанні неправомірної вигоди. Чиновник вимагав від підприємця неправомірну вигоду у сумі 500 доларів США за не проведення демонтажу вивісок зовнішньої реклами торговельних підприємств міста Львова. Кошти посадовець отримав у своєму службовому кабінеті, однак скористатись ними так і не встиг, оскільки його викрили працівники міліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення  волі на  строк  від п’яти до десяти років  з  позбавленням  права  обіймати  певні посади чи займатися  певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Наразі оперативники встановлюють усі факти вимагання і отримання неправомірної вигоди посадовцем Львівської міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів