У Львові «погорів» на хабарі заввідділенням вищого навчального закладу

11:45 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dima-olevsk.blogspot.com

Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, цей педагог «вимагав та одержав від абітурієнта неправомірну вигоду у розмірі 1200 доларів США за сприяння у зарахуванні його на денну форму навчання з отриманням стипендії».

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує в повідомленні «Львівські правоохоронці викрили працівника ВИШу на одержанні неправомірної вигоди»:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області спільно з Галицькою прокуратурою Львова викрили під час одержання неправомірної вигоди завідуючого відділення одного з вищих навчених закладів міста. Працівники міліції викрили зловмисника на «гарячому» під час одержання ним неправомірної вигоди від абітурієнта у розмірі 1200 доларів США. 

Освітянин вимагав від нього грошові кошти за сприяння у зарахуванні на денну форму навчання з отриманням стипендії. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі працівники міліції перевіряють чи були інші факти вимагання та одержання неправомірних вигод».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів