У Львові «погорів» на хабарі державний виконавець

15:53 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.if.ua

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, посадовець вимагав і отримав неправомірну вигоду в розмірі $300 та 1000 грн.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в четвер, що 1 жовтня співробітники управління боротьби з організованою злочинністю викрили державного виконавця одного з районних відділів виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, котрий вимагав і отримав неправомірну вигоду у розмірі $300 та 1000 грн. У повідомленні також конкретизують:

«Чиновник вимагав і отримав вказану суму грошей у 25-річного львів’янина за невиконання рішення суду щодо внесення відомостей про добудову. Начальник управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Денис Гусашвілі розповів: «Ці кошти ми вилучали на автозаправній станції. Вони були заховані у кишені верхнього одягу чоловіка. Вже є підтвердження того, що це саме ті кошти, які чиновник отримав як неправомірну вигоду».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці перевіряють посадовця на причетність до інших фактів протизаконної діяльності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів