У Львові побили металевою палицею й пограбували сирійця

17:50 17 грудня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: tsn.ua

17 березня в Галицький відділ поліції звернувся 35-річний громадянин Сирії, який навчається в одному з одеських вищих навчальних закладів.

За словами іноземця, який приїхав у Львів з туристичною метою, напередодні близько 23.30 на розі вулиць Чупринки та Бандери його пограбували невідомі. Застосувавши фізичну силу, вони відібрали у заявника сумку, в якій знаходилося 8000 доларів, два мобільні телефони, бурштинові чотки, особисті речі та документи.

Правоохоронці з’ясували, що до вчинення злочину причетні четверо осіб віком від 22 до 28 років. Серед них – жителька Пустомитівського району та іноземець, громадянин однієї з азійських країн.

Заштовхавши потерпілого в автомобіль «Мерседес 220 Е», зловмисники побили його металевою палицею по голові та руках. Коли чоловік спробував утекти, то наздогнали, заподіяли ще кілька ударів і відібрали сумку.

Вирок щодо трьох із них суд виніс раніше. Днями четвертому учаснику розбою, 22-річному  жителю Тернопільщини, раніше судимому за незаконне заволодіння транспортним засобом, повідомлено про підозру у вчиненні злочинів за частиною 2 статті 187 (розбій) та частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомили в понеділок, 17 грудня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів