У Львові перевіряли повідомлення про «замінування» військової частини Національної гвардії

09:20 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як розповіли в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, з приміщень військової частини Західного територіального командування Національної гвардії України були евакуйовані в інші приміщення 122 військовослужбовці.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 8 грудня, з посиланням на департамент цивільного захисту ЛОДА:

«6 грудня о 17:48 невідома особа на телефон 261-42-47 чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про замінування військової частини (вул. Стрийська) Західного територіального командування Національної гвардії. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 39 осіб та 12 одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із приміщень військової частини, в інше приміщення, тимчасово евакуйовано 122 військовослужбовця. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень військової частини та прилеглої території. 

О 19:45 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів