У Львові не вдасться уникнути відповідальності водієві, який утік із місця ДТП

19:58 24 січня 2015 р.

Фото до новини

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державтоінспекції, співробітники ДАІ встановили водія-втікача, який збив стареньку жінку.

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції інформують сьогодні, 24 січня, в повідомленні «У Львові встановили водія-втікача, який збив стареньку жінку»:

«Працівники Державтоінспекції встановили водія, який збив пенсіонерку та втік із місця події.  Автопригода сталася 22 січня близько 11.40 години у Львові на вулиці Мазепи, навпроти поліклініки. 

До правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що до них за допомогою звернулась 74-річна жінка. Бабуся розповіла, що потрапила у ДТП. 

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, вчинив наїзд на жінку та поїхав із місця події.  У результаті пригоди старенька отримала забій грудної клітки та вивих плеча. Потерпілу госпіталізували до травматологічного відділення. 

Правоохоронці вже встановили водія-втікача. Ним виявився 35-річний львів’янин. 

Чоловік був за кермом автомобіля «Mercedes-Benz 208 D». Усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди наразі з’ясовують».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів