У Львові молодики зі символікою «Шахтаря» грабують уболівальників «Атлетіка» з Більбао, – ЗМІ (відео, оновлено)

19:48 25 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ilikenews.com

Як повідомив у вівторок журналіст, вболівальники футбольного клубу, радше, до інцидентів відношення не мають, головною версією подій наразі є провокація проти нього.

Напередодні гри групового етапу Ліги Чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та «Атлетіком» з Більбао сталася низка ексцесів. Про це повідомляє кореспондент сайту «Чемпіона» у Львові

Невідомі молодики, у символіці футбольного клубу «Шахтар» провели серію пограбувань гостей, що приїхали із Іспанії. Вже більше десятка людей звернулися із скаргами про крадіжку гаманців.

Деяким навіть нанесені легкі тілесні ушкодження. Головною версією подій наразі – є провокація проти ФК «Шахтар».

Вболівальники клубу, скоріш за все, до інцидентів відношення не мають. Про це повідомляється у вівторок на сайті «Чемпіон».Натомість «Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 25 листопада:

«Сьогодні у місті зібрались футбольні вболівальники. Ввечері на поле вийдуть клуби «Атлетик Більбао» та «Шахтар».

Місяць тому вони уже приїжджали до Львова. Тоді під час матчу хтось із вболівальників іспанського клубу розгорнув прапор так званої «ДНР».

Цю подію російські канали не змогли проігнорувати. Перед матчем з «Шахтарем» на марші фанів «Атлетика» з'явились люди із символікою східноукраїнських сепаратистів.

Сьогодні ж вони знов грають з «Шахтарем». От тільки не в Іспанії, а у Львові. В інтернеті уже гаряче обговорюють, що чекатиме на фанатів «Атлетика», якщо розгорнуть сепаратистську символіку. Львівські фанати цього не пробачать. 

Натомість фанати «Атлетіка» по місту гуляють уже другий день. Приїхали невеличкими групами. І вже вчора мало не дійшло до бійки. Вчора міліціонерам вдалось загладити сутичку. Та й басків було не так багато. Сьогодні – ситуація інша. 

Баски запевняють – ніяких сепаратистів вони не підтримують. Приїхали виключно вболівати за свою команду.  Чи ризикнуть у патріотичному Львові розгорнути прапор «ДНР» побачимо на матчі о 21.45».

Про це повідомляється у вівторок на сайті «Телеканалу новин «24».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні громадський порядок у Львові забезпечуватиме тисяча міліціонерів, міське управління міліції застерігало уболівальників від порушення громадського порядку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів