У Львові міліція затримувала профспілкову активістку Оксану Козлову, – «Автономний опір»

16:10 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Профспілковій активістці Оксані Козловій оголосили підозру в побитті нею директорки ринку «Торпедо» Ірини Шалаковської.

На сторінці «Автономного опору» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 1 квітня:

«Сьогодні у Львові міліція затримала профспілкову активістку Оксану Козлову, яка роками бореться проти корупції на ринках. Оксану усно викликали в Галицький РВ, мовляв, для виправлення якихось помилок у експертизі.

Там на неї вже чекала безкоштовна адвокат, викликана міліцією напередодні. Вона відвела активістку в сторону і сказала: «Здається, зараз вам вручатимуть повідомлення про підозру».

Оксана відповіла, що її не підпише і спробувала вийти з РВ, проте міліціонери її грубо взяли під руки і затягнули в кабінет. Одразу з'явились слідчі, представники прокуратури і свідки, які на камери оголосили їй підозру. Оксані стало погано, її забрала швидка. Зараз вона знаходиться у лікарні.

Оксана Козлова відома у Львові своєю активною профспілковою діяльністю і вже давно сидить у печінках в поліцаїв. Підозру їй вручили по справі нібито «побиття» нею директорки ринку «Торпедо», сестри одіозної депутатки ЛМР від ВО «Свобода» Ірини Шалаковської. Тоді «постраждала» обійшлась пораненим пальцем, а Оксана Козлова потрапила у лікарню тяжкими травмами і переломами.

Що цікаво, таке хаотичне затримання активістки відбулось майже відразу після виходу 7-ї програми «Сектор права» про кришування чиновниками і міліцією ринків, де згадувався і ринок «Привокзальний», а також було інтерв'ю Оксани Козлової. Крім того, 26 березня у Дніпропетровську відбувся Всеукраїнський з'їзд підприємців, який обрав Козлову уповноваженою зі зв'язків з Верховною радою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів