У Львові міліціонера судили за хабарі й «дахування» наркоторгівлі

15:05 9 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

За її інформацією, 4 жовтня Шевченківський районний суд міста Львова прийняв рішення ув’язнити на сім років колишнього начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу МВСУ. Бо його визнано винним у вимаганні впродовж майже двох років та одержанні від наркозалежних осіб хабарів на загальну суму понад 130 тис. грн. за «дахування» їх діяльності, пов’язаної із незаконним збутом наркотичних засобів.

Окрім цього, колишнього міліціонера засуджено ще й за перевищення влади та службових повноважень, що супроводжувалось насильством та застосуванням зброї, а також зловживання владою та службовим становищем і службове підроблення та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів. Відтак судом застосовано щодо обвинуваченого ще й покарання у виді штрафу, конфіскації майна та позбавлення права обіймати посади у правоохоронних органах.

Цим же вироком його позбавлено спеціального звання. У даному кримінальному провадженні до відповідальності притягнуто ще одного колишнього правоохоронця, який вчинив службову недбалість та зберігання без мети збуту наркотичних засобів.

Як повідомляв 2 жовтня «Щоденний Львів», колишнього помічника начальника відділу й оперативного чергового чергової частини Городоцького райвідділу міліції також засуджено – за приховування ними злочину. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів