У Львові викрили хірурга-хабарника

10:48 1 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pmg.ua

Медик отримав хабар за оформлення усіх належних документів, що дозволять пацієнту ухилитися від мобілізації до Збройних Сил України.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС викрили лікаря-хірурга однієї зі львівських лікарень, який вимагав та отримав неправомірну вигоду. Гроші в сумі п’ять тисяч гривень лікар вимагав в одного з пацієнтів за те, що той буде прийнятий на лікування та за оформлення усіх належних документів, які дозволять йому ухилитись від мобілізації до Збройних Сил України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовоюособою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Про це повідомили сьогодні, 1 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів