У Львові госпіталізовано травмованого потягом

13:00 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Відкрито кримінальне провадження.

«Правоохоронці розслідують обставини травмування чоловіка на залізничній колії у Львові. Всі обставини пригоди під час якої постраждав чоловік з‘ясовуються. Відкрито кримінальне провадження», – повідомили сьогодні, 25 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Залізничного відділу поліції  надійшло повідомлення про те, що на приміському залізничному вокзалі чоловіка травмував поїзд сполученням «Ходорів – Львів». Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що 24 травня, близько 07.50, за територією залізничної станції «Персенківка» у Львові,  на залізничну колію вийшов чоловік, який рухався у напрямку поїзда.

Машиніст після подачі звукового сигналу, на який чоловік не реагував, застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося і невідомий потрапив під колеса першого вагону поїзда. Працівники залізниці разом з пасажирами перенесли травмованого чоловіка до вагону де йому було надано першу домедичну допомогу. Після прибуття поїзда на приміський залізничний вокзал Львова чоловіка, особу якого встановлюють, було госпіталізовано.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, а також недоброякісний ремонт транспортних засобів, колій, засобів сигналізації та зв'язку, якщо це створило небезпеку для життя людей або настання інших тяжких наслідків, караються виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років). Всі обставини  події розслідуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів