У Львові евакуювали з автовокзалу 20 людей

09:45 21 березня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: gk-press.if.ua

20 березня о 22.06 на оперативну лінію «102» надійшло до правоохоронців анонімне повідомлення про замінування автовокзалу на вулиці Стрийській у Львові.

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці обстежували приміщення вокзалу та прилеглу територію. Працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Були евакуйовані двадцять людей – пасажирів та працівників. Вибухонебезпечних та підозрілих предметів виявлено не було».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, працівники поліції розшукують аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів