У Львові два викладачі й заступник керівника ВНЗ набрали хабарів на понад 170 тисяч гривень

12:34 13 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: cknews.info

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури Львівської області, «службовим особам одного з львівських вишів повідомлено про підозру в одержанні від студентів 170 тис грн. неправомірної вигоди».

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 13 лютого, що у Львові два викладачі й заступник керівника ВНЗ набрали хабарів на понад 170 тисяч гривень. У повідомленні також конкретизують:

«Службовим особам одного з львівських вишів повідомлено про підозру в одержанні від студентів 170 тис грн. неправомірної вигоди. Йдеться про двох викладачів та заступника керівника одного з вищих навчальних закладів м. Львова, яким за процесуального керівництва прокуратури області 11 лютого поточного року повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у складі організованої групи за частиною 3 статті 28 й частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України.

З’ясовано, що останні, в службові обов’язки яких входило приймання іспитів, заліків, контрольних, курсових, дипломних робіт у студентів львівського вишу, з грудня 2013 по травень 2014 за здачу заліково-екзаменаційних сесій одержали неправомірну вигоду на суму понад 170 тисяч гривень. На даний час у кримінальному провадженні досудове розслідування триває.

Згідно чинного кримінального закону, за вчинення інкримінованих злочинів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів