У Львові довелося вгамовувати кайданками нетверезого винуватця ДТП

11:05 2 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У громадському об’єднанні «Варта 1» повідомили в неділю: «Водія таксі госпіталізовано, а п'яного винуватця ДТП за допомогою перехожих та працівників ДПС затримано і прикуто кайданками до огорожі, бо його поведінка була більш ніж неадекватною».

У громадському об’єднанні «Варта 1» повідомили сьогодні, 2 серпня:

«Сьогодні, 2 серпня, о 04.06 надійшло повідомлення в соцмережі про ДТП на вулиці Пасічній, 79. Є потерпілі. Водій автомобіля «Audi», на перший погляд, в стані сильного алкогольного сп'яніння, виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з таксі 2.8.2015 «Святослав» – «Daewoo Lanos».

На щастя, клієнтів в автомобілі таксі не було. Від удару в «Audi» відлетіло пепеднє праве колесо, а сам автомобіль від'їхав ще на 160 метрів далі.

Водій «Audi» прийшов до автомобіля таксі, котрий він вдарив і намагався побити потерпілого водія таксі. ДТП зауважили інші водії, вони й викликали швидку та міліцію. 

Водія таксі госпіталізовано, а п'яного винуватця ДТП за допомогою перехожих та працівників ДПС затримано і прикуто кайданками до огорожі, бо його поведінка була більш ніж неадекватною. Працює слідчо-опервтивна група. У водія таксі – травма голови.

Про це повідомили в неділюна сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів