У Львові дезінформували про «замінування» ресторану, вулиці Панаса Мирного й військової частини

11:15 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 8 грудня, «Щоденному Львову», що суботу перевіряли одразу три фальшиві повідомлення про замінування. У повідомленні також конкретизують:

«У місті знову надходять хибні повідомлення про замінування приміщень і прилеглих територій. Так, 6 грудня надійшло три фальшиві повідомлення про замінування – ресторану-пивоварні «Старгород» (вул. Римлянина, 1), замінування вул. Панаса Мирного та військової частини 4114 Західного територіального командування Національної гвардії (вул. Стрийська, 146 а). Вибухових пристроїв не виявили.

У суботу, 6 грудня, о 00:28 невідома особа із таксофона на телефон «101» Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про замінування ресторана-пивоварні «Старгород» (вул. Римлянина, 1). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З приміщень ресторану було виведено 550 осіб, з них 50 обслуговуючого персоналу. 

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території. О 2.15 пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили.  Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Також 6 грудня о 00:30 від невідомої особи на лінію «101» надійшло повідомлення про замінування вул. Панаса Мирного. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...». За даною адресою було направлено відповідні служби та сили міста. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження вулиці Панаса Мирного. 

О 3:00 пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Також 6 грудня о 17:48 невідома особа на телефон чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про замінування військової частини 4114 Західного територіального командування Національної гвардії (вул. Стрийська, 146 а). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із приміщень військової частини в інше приміщення тимчасово було евакуйовано 122 військовослужбовці.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень військової частини та прилеглої території. О 19:45 пошукові роботи були завершені.

Вибухового пристрою не виявили. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів