У Львові арештували ймовірного вбивцю

14:57 3 квітня 2020 р.

Фото до новини

Також суд, за клопотанням прокурора, до 37-річного чоловіка застосував стаціонарну судово-психіатричну експертизу, яка триватиме 2 місяці.

Інцидент стався у ніч з 23 на 24 березня цього року в парковій зоні на вул.Смерековій у Львові. З'ясовано, що фігурант завдав 42-річному львів’янину декілька ударів по голові тупим предметом, від яких постраждалий отримав множинні переломи кісток черепа і помер на місці пригоди.

За версією слідства, конфлікт між чоловіками виник на ґрунті виниклої неприязні. 01.04.2020 підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Його дії кваліфіковано за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Крім цього, судом, за клопотанням прокурора, до 37-річного чоловіка застосовано стаціонарну судово-психіатричну експертизу, яка триватиме 2 місяці.

За вчинене фігуранту загрожує від 7 до 15 років неволі, повідомила пресслужба Прокуратури Львівської області.

"Щоденний Львів" повідомляв, що сьогодні, 3 квітня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР було затверджено низку нових обмежень для мешканців під час відвідування парків, лісопарків та зелених зон. Зокрема, заборонили вживання їжі та напоїв, а також відвідування дитячих майданчиків на територіях парків. Ці правила є обов’язковими до виконання у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів