31-річний львів'янин облив бензином і підпалив свою 24-річну дружину (відео)

15:47 7 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ye.ua

Як повідомляє у понеділок департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, потерпілу з опіковим шоком та термічними опіками І-ІІ ступенів рук, ніг, верхньої половини спини та живота у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення 8-ї міської клінічної лікарні.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляє в понеділок, що в неділю, 6 липня, о 03.20 на вулиці Хвильового, 56 в Шевченківському районі у Львова 31-річний чоловік облив бензином та підпалив 24-річну жінку. Потерпілу з опіковим шоком та термічними опіками І-ІІ ступенів рук, ніг, верхньої половини спини та живота у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення 8-ї міської клінічної лікарні Львова.

Натомість відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 7 липня, в повідомленні «У Львові чоловік намагався спалити свою колишню дружину»:

«Львівські правоохоронці розшукують 31-річного зловмисника, який облив легкозаймистою речовиною свою дружину та підпалив її. У Шевченківський райвідділ міліції, 6 липня, близько третьої години ночі звернувся 34-річний львів’янин, який повідомив, що візуально знайомий йому чоловік облив легкозаймистою речовиною 25-річну львів’янку та підпалив її.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 31-річний чоловік, який тієї ночі прийшов до будинку де мешкає дружина. Розмовляючи з нею, чоловік взяв легкозаймисту суміш, облив нею жінку та підпалив її.

Потерпілу госпіталізовано бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом: опік полум'ям верхніх та нижніх кінцівок 1,2-3 степеня, біля 70% поверхні тіла, опіковий шок 3-4 степеня, опік дихальних шляхів 1-степень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів