Цього року у Львівській області рівень злочинності вищий, аніж в Івано-Франківській і Тернопільській

14:32 7 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vikka.ua

Про це повідомив у четвер її прокурор Микола Гошовський.

Прокурор Львівщини Микола Гошовський зокрема повідомив сьогодні, 7 серпня, під час координаційної наради керівників правоохоронних органів:

«На Львівщині – найвищий показник злочинності серед інших галицьких областей. В Івано-Франківській області рівень злочинності – 28 злочинів на 10 тисяч населення, у Тернопільській – 33, а у Львівській – 46.

На Львівщині найвищий рівень злочинності за рахунок трьох найбільших міст. У Львові цей показник становить 75 злочинів на 10 тисяч населення, що навіть більше, аніж в середньому в державі (67), у Дрогобичі – 70, у Стрию – 62».

Відтак прокурор області звернув увагу начальника Львівського міського управління міліції Сергія Зюбаненка на те, що міліція мусить посилити роботу для запобігання проявам вуличної злочинності, квартирних крадіжок, наголосивши: «Потрібно дільничним інспекторам міліції повернутися обличчям до профілактики злочинів».

Водночас Микола Гошовський зазначив, що загалом в області зменшилася кількість вчинених крадіжок, грабежів, розбоїв, хуліганств, натомість зросла кількість вбивств і(з 23 – до 33) та тяжких тілесних ушкоджень (21 до 32), а п’ять вбивств, вчинених цьогоріч, досі не розкрито. Про це повідомляє сьогодні, 7 серпня, «ЗІК».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів