У головному корпусі «Львівської політехніки» шукали вибуховий пристрій

16:56 22 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Як повідомили «Щоденному Львову» в середу в прес-службі ЛМР, співробітники СБУ встановили, що повідомленні про фальшиве «замінування» навчального закладу надійшло з вуличного таксофону №238-04-91 на вулиці Карпінського, 8.

У прес-службі ЛМР повідомили «Щоденному Львову» в середу, що сьогодні, 22 жовтня, о 10.36 невідома особа повідомила на телефон «102» чергового Львівського міського відділу МВС про те, що заміновано головний корпус Національного університету «Львівська політехніка». Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...», у складі 37 осіб та 11 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із будівлі виведено близько 3000 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території будівлі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка».

Вибухового пристрою не виявили. Роботи завершено о 14.20. 

Співробітники СБУ встановили, що повідомленні про фальшиве «замінування» навчального закладу надійшло з вуличного таксофону №238-04-91 на вулиці Карпінського, 8.За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Як інформував «Щоденний Львів», сьогодні правоохоронці затримали безробітного львів’янина – дезінформатора про «замінування» АЗС, котрий погрожував «підірвати заправку Коломойського на проспекті Червоної Калини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів