У двох львівських аптеках вилучили понад 5,5 тисячі таблеток із наркотичною сировиною

17:45 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: medinfo.ua

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «сьогодні, 5 березня, під час санкціонованих обшуків у двох львівських аптеках працівники міліції вилучили понад 5,5 тисяч таблеток, до складу яких входять наркотичні речовини, а також велику кількість порожніх упаковок та блістерів від них».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили в четвер, що сьогодні, 5 березня, під час санкціонованих обшуків у двох львівських аптеках працівники міліції вилучили понад 5,5 тисяч таблеток, до складу яких входять наркотичні речовини, а також велику кількість порожніх упаковок та блістерів від них. У повідомленні також конкретизують: 

«До Шевченківського райвідділу міліції, 30 січня, поступила інформація від львів’янина та журналіста однієї з телерадіокомпаній Львова. Громадяни повідомили, що в аптеці на вулиці Грінченка можна придбати наркотичні та психотропні засоби без рецептів.

Крім того заявники повідомили, що провізори дозволяють наркозалежним вживати придбані препарати у приміщенні аптеки і навіть дають запити їх водою. Тим часом оперативники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області від громадян отрималиінформацію про  зловживання провізорів у аптеці розташованій по вулиці Мельника.

Правоохоронці задокументували протиправні дії працівників обох аптек та звернулися до суду за ухвалою на проведення санкціонованих обшуків. Під час обшуків у двох аптеках правоохоронці виявили та вилучили 5650 таблеток, до складу яких входять наркотичні речовини, а також велику кількість порожніх упаковок та блістерів від них.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів) Кримінального кодексу України та частиною 1 статті 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк до трьох років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів