У Дрогобичі на Львівщині пограбували церкву (відео)

11:50 30 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Злодії проникли в кафедральний собор Пресвятої Трійці вночі.

«У Дрогобичі невідомі скоїли крадіжку майна з місцевої церкви – повідомили сьогодні, 30 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Як встановили правоохоронці, вночі 27 травня, невідомі пошкодивши вхідні двері церкви, дісталися до адміністративних приміщень культової споруди, звідки викрали гроші в сумі 4700 гривень та ноутбук «Асус». Загалом, завдано збитків на суму 10000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років)».

Натомість дрогобиціькі журналісти розповіли:

«У ніч із 26 на 27 травня невідомі особи проникли у кафедральний собор Пресвятої Трійці у Дрогобичі. Було викрадено ноутбук та гроші, які знаходилися у кабінеті отця-канцлера Тараса Гарасимчука. Також було пошкоджено сім дверей, відтак нанесено значну матеріальну шкоду. 

«Галицька Варта» закликає кожного, кому відома дана особа, негайно телефонувати у поліцію за номером 102.  Місто повинно знати своїх «героїв». 

Про це повідомили в інтернет-виданні «Дрогобич Інфо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів