У будівлі Львівських обласних ради й держадміністрації вибухового пристрою не виявили

18:32 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

У прес-службі ЛМРП повідомили в четвер «Щоденному Львову», що в будівлі обласних ради й державної адміністрації вибухового пристрою не виявили. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 23 жовтня, о 15.50 невідома особа на телефон чергового ГУ МВСУ у м. Львові повідомила про замінування адміністративної будівлі Львівської обласної державної адміністрації (вул. Винниченка, 18).  На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій...».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З будівлі Львівської обласної державної адміністрації було виведено на безпечну відстань 420 осіб.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень корпусу Львівської обласної державної адміністрації та прилеглої території. Пошукові роботи було завершено о 17.30.

Вибухового пристрою не виявлено. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні у Львові шукають вибухівку в обласних раді та державній адміністрації й трьох супермаркетах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів