У Брюховичах підпалили автомобіль дружини депутата Львівської обласної ради Ярослава Качмарика

16:10 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

У ніч на 30 березня невідомі пролізли у двір Ярослава Качмарика й кинули пляшку зі запалювальною сумішшю на капот автомобіля «Chevrolet Evanda» 2005 року випуску, зареєстрованого на дружину цього депутата.

У ніч на 30 березня невідомі підпалили автомобіль депутата Львівської обласної ради та голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослава Качмарика. Невідомі пролізли у двір депутата і кинули пляшку зі запалювальною сумішшю на капот автомобіля «Chevrolet Evanda» 2005 року випуску, який зареєстрований на його дружину.

Ярослав Качмарик не знає, хто б міг підпалити його автомобіль та з яких причин це могло би статися. Він зазначив із цього приводу:

«Я людина неконфліктна. Я часто критикую і мене критикують, але це не означає, що треба палити машину. Таким чином хтось хотів залякати Качмарика. Щоправда не знаю в чому, але я за себе постою і мені в цьому допоможуть структури, які повинні цим займатися».

Автомобіль був припаркований на подвір'ї депутата у селищі Брюховичі, що неподалік Львова. Вогонь вдалося вчасно погасити, але він пошкодив капот та моторний відсік автомобіля.

Наразі справу розслідує міліція. Уже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Про це повідомили сьогодні, 30 березня,  в іфнормаційній агенції «РБК-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів