Цьогоріч у Львові порушили 13 кримінальних проваджень за ухиляння від сплати податків

12:23 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 7d.rv.ua

Про це повідомили у вівторок в інформаційно-комунікаційному відділі СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ Міндоходів.

Як повідомили сьогодні, 22 липня, в інформаційно-комунікаційному відділі СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ Міндоходів, його співробітники внесли впродовж січня-липня цього року в єдиний державний реєстр досудових розслідувань та розпочали 13 кримінальних проваджень. Із них 11 кримінальних проваджень – за фактами ухилення від сплати податків службовими особами суб’єктів господарювання – великих платників (ст. 212 Кримінального кодексу України), в тому числі шість проваджень – за ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України). 

Загалом, як йдеться у повідомленні, за звітний період сума завданих державі збитків по внесених кримінальних провадженнях становить понад 43 млн грн. Завдяки вжитим оперативними працівниками заходам у січні-липні до державного бюджету вже відшкодовано збитків на загальну суму близько 22 млн грн.

Водночас за звітний період закінчено розслідування та скеровано до суду чотири кримінальних провадження, відкритих за фактом ухилення від сплати податків. Суд виніс рішення про звільнення винних осіб від кримінальної відповідальності у зв’язку зі сплатою ними прихованих від оподаткування сум податків та зборів у розмірі понад 5,8 млн гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів