Торік у Львові склали 165 протоколів про продаж алкоголю після 22.00

14:46 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zz.te.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, минулого року в нашому місті було проведено 354 рейдів місцями продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв – з метою виявлення фактів продажу неповнолітнім, а також мешканцям міста після 22.00

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 11 лютого, «Щоденному Львову», що торік у нашому місті було проведено 354 рейдів місцями продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, з метою виявлення фактів продажу неповнолітнім, а також мешканцям міста після 22.00. У повідомленні також конкретизують:

«Відтак, складено 165 протоколів про амінправопорушення та анульовано 7 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомили в департаменті економічної політики ЛМР.

«Враховуючи актуальність проблеми продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв неповнолітнім, молоді та мешканцям міста, продовжуючи роботу щодо виконання суб’єктами господарювання Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями, протягом 2014 р., спільно з районними відділами міліції та районними адміністраціями, проведено 354 рейдів. За їхніми результатами складено 165 протоколів про адміністративне правопорушення за продаж алкоголю після 22.00 год, а на порушників накладено штрафні санкції, у розмірі близько 110,4 тис грн», – зазначають у департаменті економічної політики ЛМР. 

Також під час рейдів виявлено 29 фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, що не досягли повноліття, за результатами чого ГУ Міндоходів у Львівській області анулювало 7 ліцензій на роздрібну торгівлю цими товарами та наклало штрафні санкції, у розмірі 79,9 тис.грн. Однак, 6 із 7 ліцензій було видано повторно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів