Тесть вдарив на Стрийщині зятя сокирою по голові

11:15 22 червня 2017 р.

Медики госпіталізували трьох родичів, травмованих під час сімейної сварки.

У Львівському обласному управлінні поліції поінформували сьогодні, 22 червня, що вчора близько 22.00 в його Стрийський відділ надійшло повідомлення від диспетчера швидкої допомоги про те, що у медичний заклад із тілесними ушкодженнями доставлено двох чоловіків та одну жінку. В одного з потерпілих лікарі діагностували «відкриту черепно-мозкову травму, відкритий вдавлений перелом кісток черепа, забій головного мозку, забійні рани голови». В іншого чоловіка та у жінки медики діагностували проникаючі ножові поранення тіла.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілі є родичами і проживають разом в одному з сіл Стрийського району. Тілесні ушкодження вони отримали під час сімейної сварки, яка виникла між ними близько 21.30. 

50-річний чоловік повернувся додому напідпитку і почав конфліктувати з своєю 44-річною дружиною та 72-річним тестем. Тесть вийшов на подвір’я, взяв сокиру і завдав своєму зятеві удар по голові. Після цього травмований зять пішов у будинок, взяв кухонний ніж і двічі вдарив ним свою дружину в область грудної клітки та сечового міхура, а також завдав одне ножове поранення в область живота своєму тестеві.

Усіх учасників конфлікту госпіталізовано вцентральну районну лікарню.  З місця події правоохоронці вилучили сокиру та п’ять кухонних ножів.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів