Терориста Здрилюка вже перевели з одного з підвалів у Донецьку до Криму, – ЗМІ

13:57 26 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bigmir.net

Як повідомив сайт рашистів, «Абвера» заарештували «за низку справ кримінального характеру, а також за одну дуже нехорошу історію (яка оголошенню не підлягає)».

Один із колишніх лідерів донбаських терористів Сергій Здрилюк із позивним «Абвер» заарештований і зараз перебуває у Криму. Про це повідомив сайт рашистів.

«Деякі дивувалися куди пропав («Абвер». – Ред.), тепер є можливість повідомити – тривалий час Здрилюк «сидів у підвалі» в Донецьку. Заарештований був за низку справ кримінального характеру, а також за одну дуже нехорошу історію (яка оголошенню не підлягає), за результатами чого взагалі думали, що він вже не вийде», – йдеться в повідомленні.

Але, як повідомив колишній мер Слов'янська Пономарьов, «Абвер» зараз перебуває у Криму. «Так що можна припускати наявність якоїсь «угоди зі слідством», – пише сепаратистський сайт.

Зазначається також, що наразі перевіряється інформація про те, що «Абвера» передавали одному з ватажків терористів Ігорю Безлеру в Горлівку. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після ефективних дій АТО керівництво сил «ДНР», зокрема, «Абвер», неодноразово робив спроби домовитися з українською стороною про своє спасіння.

Про це, як передає сьогодні, 26 вересня, телеканал «Еспресо.TV», повідомив сайт рашистів «Русскаяя весна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів