Силовики готувалися штурмувати квартиру у Львові

18:10 27 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

На вулиці Академіка Кучера вкоротив собі віку неодноразово засуджений за зберігання наркотиків.

У Львові 46-річний чоловік вранці вчинив стрілянину на вулиці, а потім – пустив собі кулю у голову. Спочатку він стріляв у двері співмешканки і поранив її дорослого сина. Далі вийшов на балкон і цілив куди заманеться – по вікнах та автомобілях. На щастя, перехожі не постраждали.

А коли приїхала поліція – стрілець зачинився в квартирі. Силовики вирішили штурмом брати помешкання, однак мешканець вулиці Академіка Кучера пустив собі кулю у скроню.

За словами поліціянтів, конфлікт виник на сімейному ґрунті – жінка вирішила покинути свого співмешканця і через ревнощі той почав стріляти. У поліція повідомили також, що він здійснив півтора десятка пострілів із незареєстрованого пістолета. Звідки у нього зброя і чи був він тверезим – ще з'ясовують.

Керівник Шевченківського відділу поліції Ігор Петрик розповів: «Особа була неодноразово судима за зберігання наркотиків, а також притягувалася до адмінвідповідальності за злісну непокору працівникам поліції. Прикрившись подушкою, вистрілив у висок, таким чином при огляді місця події в нього пістолет знаходився в руці».

Про це повідомили сьогодні, 27 лютого, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Як інформував «ЩЛ», цей інцидент трапився на другому поверсі одного з будинків по вулиці Академіка Кучера у Львові .

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів