Суд заборонив Львівській міськраді визначати перевізників на конкурсі

13:55 27 лютого 2017 р.

У ЛМР повідомили в понеділок: «Сьогодні засідання конкурсного комітету щодо визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування не відбудеться».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, що 25 лютого на її адресу надійшла ухвала Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 21 лютого 2017 у справі №804/1237/17, якою задоволено клопотання про забезпечення позову ПП «Матеріал-Сервіс» та заборонено управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, конкурсному комітету з визначення перевізників проводити конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, укладати договори, які стосуються об’єктів конкурсу.

В юридичному департаменті ЛМР наголосили: «Управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради та конкурсний комітет вважає вказану ухвалу суду протиправною, оскільки при розгляді клопотання судом грубо порушено норми права та не досліджено, чи може вплинути проведення конкурсу та укладення договорів за його результатами на права позивача ПП «Матеріал-Сервіс». Вказане підприємство не є перевізником-претендентом на участь у конкурсі та не здійснює перевезення на вказаних маршрутах, відтак проведення конкурсу не може будь-яким чином вплинути на права та інтереси такого». 

«Управління транспорту оскаржуватиме вказану ухвалу суду в апеляційному порядку. Однак сьогодні засідання конкурсного комітету щодо визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування не відбудеться.

До слова, будь-які інші матеріали, зокрема, позовна заява ПП «Матеріал-Сервіс», ухвала суду про відкриття провадження у справі на адресу Львівської міської ради не надходили», – повідомили також сьогодні, 27 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів