Суд заарештував нерухомість міністра за клопотанням львів’янина

12:15 16 серпня 2017 р.

Президент львівського футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський

Президент львівського футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський
Фото: glavcom.ua

Президент львівського футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський подав у суд позов про стягнення заборгованості з Ігоря Насалика за договором позики.

В інформаційній агенції «Українські Новини» повідомили сьогодні, 16 серпня: «Печерський районний суд Києва заарештував квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням бізнесмена, президента львівського футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського. Про це йдеться в матеріалах суду».

«Димінський подав в суд позов про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики. Сума заборгованості в рішенні суду не зазначена. Водночас, президент «Карпат» подав заяву про забезпечення позову, в якій просив заарештувати нерухомість Насалика – квартиру площею 287,7 квадратних метрів у Києві, житловий будинок площею 561,4 квадратних метрів та земельну ділянку (1 510 квадратних метрів) у Козині в Київській області», – поінформували також «Українські Новини».

«Суд частково задовольнив клопотання Димінського й наклав арешт на квартиру та житловий будинок. Термін дії рішення суду – до 26 липня 2020 року», – повідомили також «Українські Новини».

«Згідно з повідомленнями ЗМІ, в 2014 році Насалик позичив 3,3 млн. доларів. Як повідомляли «Українські Новини», за 2016 рік Насалик задекларував 1,2 млн гривень доходу, 450 тисяч доларів, 140 тисяч євро і 1,4 млн. гривень готівкових коштів, а також 450 тисяч доларів і 100 тисяч євро на банківських рахунках. Крім того, Насалик задекларував купівлю двох нових автомобілів «Mercedes» сумарною вартістю 3,8 млн гривень», – поінформували також «Українські Новини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів