Суд заарештував учня ліцею зі Львівщини, підозрюваного у вбивстві

17:45 8 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: myk.gp.gov.ua

Центрального районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави 18-річному учню ліцею, який підозрюється у жорстокому вбивстві 29-річного жителя Миколаєва.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 листопада, у Миколаївській місцевій прокуратурі №1, де також розповіли: «Підозрюваний 18-річний житель Львівської області разом зі 17-річним товаришем, теж учнем ліцею, жителем Донецької області, зустріли вночі 28 жовтня у центрі Миколаєва на вулиці Набережній випадкового перехожого у стані алкогольного сп’яніння та вирішили його пограбувати. Однак, чоловік дав відсіч юнакам, після чого підозрюваний ножем наніс 68 ножових поранень потерпілому, від яких він помер».

«Після вбивства зловмисник відібрав у жертви мобільний телефон. Дії підозрюваного кваліфіковано за статтями Кримінального кодексу України про умисне вбивство з корисливих мотивів та розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством)», – поінформували також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів