Суд у Львові заарештував шахрая, який привласнив землі міністерства оборони

18:18 8 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Заарештований використовув підроблені документи та фіктивні фірми.

«Суд підтримав позицію військової прокуратури та заарештував громадянина, який заволодів землями оборони, визначивши можливість внесення застави розміром 20 мільйонів гривень», – повідомили сьогодні, 8 жовтня, Генеральної прокуратури України, де також поінформували:

«7 жовтня 2015 року Шевченківським районним судом Львова за принципової позиції процесуального керівника військової прокуратури Західного регіону України обрано громадянину, який заволодів землями оборони, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. Судом також встановлено, як альтернативу, можливість застави у розмірі мільйонів гривень.

Нагадаємо 6 жовтня 2015 року, слідчі військової прокуратури Західного регіону України за оперативної підтримки УМВС України в Івано-Франківській області у ході досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді затримали громадянина України, котрий, використовуючи підроблені документи та фіктивні фірми, шляхом шахрайства заволодів землями оборони у місті Івано-Франківську вартістю понад 20 млн грн загальною площею 12 гектарів. Військовою прокуратурою Західного регіону України зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна».

Про це повідомили сьогодні, 8 жовтня, в прес-службі (управлінні зв’язків із громадськістю та ЗМІ) Генеральної прокуратури України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів