Суд у Львові заарештував підозрюваного у вбивстві жінки

11:24 21 січня 2019 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

У Залізничному районному суді Львова обрали міру запобіжного заходу представнику ромської національної меншини, якого підозрюють у вбивстві.

Про це повідомили в понеділок, 21 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За належного процесуального керівництва органів прокуратури області повідомлено про підозру 33-річному жителю Закарпатської області у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Випадок стався цьогоріч у січні у Львові».

«Зловмисник (представник ромської національної меншини) у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у приміщенні закинутої нежитлової будівлі, під час раптового конфлікту із 52-річною знайомою, наніс їй декілька ударів металевим предметом по голові. Від отриманих травм, жінка померла на місці події», – поінформували також у прокуратурі.

«За клопотанням сторони обвинувачення, слідчим суддею Залізничного районного суду м. Львова підозрюваному обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває, у провадженні призначено експертизи, проводяться інші необхідні слідчі дії. Санкція інкримінованої статті передбачає до 15 років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів