Суд відсторонив заступника начальника Львівського облуправління водних ресурсів

20:00 28 квітня 2017 р.

Чиновник перевівся на посаду заступника начальника обласного управління водних ресурсів, щоб уникнути виконання рішення суду

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 28 квітня, що вчора Личаківський районний суд Львова задовільнив клопотання про відсторонення від посади заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.У грудні 2015 року стосовно нього був скерований до суду обвинувальний акт за підозрою у вимаганні та одержання 25 тисяч гривень за сприяння у пришвидшеному виготовленні проектно-кошторисної документації та заниження вартості будівельних робіт водойми.

Тоді ж суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 97,4 тисячі гривень, яку він сплатив.

При цьому, чиновника відсторонили від займаної посади, а на усе його майно наклали арешт. Однак, щоб уникнути виконання вказаного рішення суду та мати можливість впливати на хід судового розгляду у кримінальному провадженні, посадовець перевівся на посаду вже заступника начальника Львівського обласного управління водних ресурсів.

Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів