Суд у Львові стягнув із підприємства 345 276 гривень

11:30 23 січня 2019 р.

Господарський суд Львівської області

Господарський суд Львівської області
Фото: wikipedia.org

Львівська прокуратура №1 відсудила у підприємства 345 276 гривень на користь держави.

Про це повідомили в середу, 23 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Керівник Львівської місцевої прокуратури №1 пред’явив 31 травня 2018 року позов до господарського суду Львівської області в інтересах держави про стягнення збитків завданих державі внаслідок невиконання умов договору купівлі-продажу об’єкта незавершеного будівництва – очисних споруд Персенківка, 19 у Львові. Відповідно до умов цього договору покупець зобов’язувався завершити будівництво об’єкта без збереження первісного призначення та ввести його у експлуатацію до 23 вересня 2015 року».

«Проте, коли продавець (в особі регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області), здійснив 24 вересня 2015 року за місцем розташування майна перевірку, то виявив невиконання обумовленого. Порушення зафіксували у акті перевірки. Відтак, рішенням господарського суду Львівської області договір був розірваний», – поінформували також у прокуратурі.

«Окрім цього, за наслідками проведеної інвентаризації, проведено незалежне оцінювання відсутнього обладнання, яке було передано ТзОВ згідно договору купівлі-продажу. Як наслідок – виявлено збитки, завдані Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Львівській області, на загальну суму 345 276 гривень. Рішенням господарського суду Львівської області позов Львівської місцевої прокуратури №1 задоволено повністю, а відтак, із львівського підприємства на користь держави стягнуто 345 276 гривень», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів