Суд повернув у власність громади на Львівщині 40 га землі

13:00 12 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: foursquare.com

Господарський суд Львівської області підтримав позицію прокуратури, яка вимагала повернути у власність громади 40 га землі.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Господарський суд Львівської області розглянув та задоволив позов Радехівської місцевої прокуратури до фермерського господарства і Черницької сільської ради (що на Бродівщині) щодо визнання недійсним рішення виконавчого комітету вказаної сільради та договору на управління спадщиною на 40 га земель. Також прокуратура вимагала повернути територію, вартість якої становила понад 25 мільйонів гривень, у власність територіальної громади».

«На основі рішення органу місцевого самоврядування підприємству надано право на використання ділянок (для ведення товарного сільськогосподарського виробництва), власники яких померли, а спадкоємці, за законом чи заповітом, відсутні чи не прийняли спадщини. Під час судового розгляду відповідачі теж визнали позовні вимоги прокуратури та не оскаржуватимуть це судове рішення, а відтак прокуратурою вживаються заходи для реального його виконання», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів