Суд повернув Львову викрадений будинок

15:48 19 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Один із 25 об’єктів, який незаконно вибув із комунальної власності минулого року на вулиці Старознесенській, 194, площею 104,6 м², повернутий у комунальну власність».

У юридичному відділі управління комунальної власності Львівської міської ради повідомили сьогодні, 19 жовтня: ««25 січня 2017 року рішення на користь законного власника – територіальної громади Львова прийняла колегія суддів Господарського суду Львівської області (головуючий суддя – С.В.Іванчук ), колегія суддів Львівського апеляційного господарського суду (головуючий суддя – Н.М.Кравчук ) підтримала рішення суду першої інстанції, визнавши, що процес вибуття спірного нерухомого майна з володіння територіальної громади Львова відбувався з порушенням вимог законодавства. 10 жовтня 2017 року Вищий господарський суд України (головуючий  суддя – В.В.Палій) відхилив касаційну скаргу відповідача. Львівській міській раді вдалось довести незаконне вилучення майна з власності територіальної громади».

Про це повідомили сьогодні, 19 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «В результаті суд визнав ТзОВ «Любава Шанс» недобросовісним набувачем майна з огляду на «очевидну обізнаність про відсутність у «Папірус-М» як права власності на спірне нерухоме майно, так і законного права на його відчуження (передачу до статутного капіталу)». Тому приміщення, площею 104,6 м²на Старознесенській,194, повернуто у комунальну власність».

У міськраді також нагадали: «Наприкінці минулого року управління комунальної власності виявило понад 30 комунальних приміщень, які були незаконно відчужені за період 2015-2017 років. З них 22  об’єкти зареєстровані за злочинною групою Малькова-Сандул. Решта 11 об’єктів вибули в процесі дій інших осіб. Згодом на 24 приміщення було накладено арешт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів