Суд на Львівщині позбавив волі за спробу підірвати чоловіка

09:32 19 січня 2018 р.

Дрогобицький міськрайонний суд

Дрогобицький міськрайонний суд
Фото: mistaua.com

Обвинувачені заклали в автомобіль жителя Дрогобиччини макет саморобного радіокерованого пристрою.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили сьогодні, 19 січня: «Прокуратура області підтримувала державне обвинувачення стосовно двох мешканців Львівщини, які підозрювались у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15, пунктами 5 та 12 частини 2 статті 115, частиною 2 статті 15 тв частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Як встановило слідство, вказані особи ще у червні 2016 року запланували умисне вбивство свого знайомого – жителя Дрогобиччини.»
«Мотивом стала особиста неприязнь. А минулоріч у лютому здійснили спробу підірвати його приватний автомобіль, заклавши у транспортний засіб вибухівку. Про такі плани зловмисників працівникам поліції стало відомо заздалегідь. Правоохоронці під час слідчо-оперативних заходів, забезпечили придбання макету саморобного радіокерованого пристрою», – поінформували також у прокуратурі.

«Відтак, порушники закону вважали його справжнім та спробували підірвати автомобіль під час чого їх і було затримано. У суді прокуратура довела вину чоловіків. Кожному із них призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів