Суд на Львівщині оштрафував підприємця за спробу підкупу

12:10 22 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Приватний підприємець, щоб уникнути санкцій за махінації в обміннику, запропонував правоохоронцю 500 доларів.

У прес-службі Головного управління поліції у Львівській області в повідомили сьогодні, 22 березня: «Працівники управління захисту економіки у Львівській області виявили наприкінці минулого року порушення в роботі обмінного пункту валюти, розташованого в одному із райцентрів. За результатами перевірки був складений адміністративний протокол за статтею 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил про валютні операції)».

«Приватний підприємець, причетний до махінацій в обміннику, щоб уникнути санкцій, передбачених чинним законодавством, запропонував працівнику УЗЕ у Львівській області 500 доларів неправомірної вигоди. Його було затримано 4 січня під час спроби підкупу поліцейського», – поінформували також в управлінні поліції.

«Зловмиснику оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За рішенням районного суду підприємця оштрафовано на суму в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (8 500 гривень)», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів