Суд депортував із РФ українофобку зі Львова

13:15 13 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.com

У Російській Федерації вирішили депортувати за порушення правил перебування на території РФ журналістку комуністичного видання «Галицький яструб» Олену Бойко.

Як повідомили в четвер, 13 грудня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1», відповідне рішення ухвалив Преображенський суд Москви.

«Олена Бойко відома регулярною участю у прокремлівських програмах на російському телебаченні, в яких вона критикує українську владу і з ненавистю говорить про саму Україну. На Батьківщині жінка є підозрюваною за статтями «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України» і «Державна зрада». Також Бойко закидають співпрацю з бойовиками на Донбасі», – нагадали в «ТСН».

«У квітні 2017 року Бойко долучилася до бійки між головним редактором видання PolitRussia Русланом Осташкою та польським журналістом Томашем Мацейчуком під час програми «Місце зустрічі» на російському пропагандистському каналі НТВ. Поляк сказав фразу: «Ваші діди – червоні фашисти». Після цього його опонент злетів з місця і вдарив Мацейчука. Бойко також полізла з кулаками та матюками до журналіста з Польщі», – поінформували також у «ТСН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів