Нв Львівській митниці не пропустили в листопаді через кордон товари на суму понад 6,3 млн. грн

13:25 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Медіа веб-сайт «Митна справа Новини»

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України, у листопаді працівники Львівської митниці ДФС затримали товарів, які громадяни намагались переміщувати через кордон з порушенням митного законодавства, на суму понад 6,3 млн. гривень.

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили сьогодні, 26 листопада, що в листопаді працівники Львівської митниці ДФС затримали товарів, які громадяни намагались переміщувати через кордон з порушенням митного законодавства, на суму понад 6,3 млн. гривень. У повідомленні також конкретизують:

«У листопаді минулого року цей показник становив 1,1 млн. гривень. Зокрема, у пункті пропуску «Угринів–Долгобичув» при в’їзді в Україну у мікроавтобусі під керуванням громадянина України було виявлено 984 пари спортивного зимового взуття різних артикулів та торгівельних марок, а також 17100 штук чоловічої білизни в асортименті. 

Загальна вартість предметів правопорушення становить майже мільйон гривень. У пункті пропуску «Шегині–Медика» в транспортному засобі під керуванням громадянина України, який прямував з Республіки Польща, у спеціально виготовленому сховищі (тайнику) було виявлено понад 600 смартфонів «iPhone» орієнтовною вартістю 300 тисяч доларів США».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів