Співробітники ДАІ затримали у Львові двох викрадачів автомобілів

12:35 2 квітня 2015 р.

Зазвичай викрадачів автомобілів затримують так, як на цій світлині

Зазвичай викрадачів автомобілів затримують так, як на цій світлині
Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, вночі «на гарячому» схопили 27-річного мешканця Львівщини, який намагався викрасти «Мерседес», а його 42-річного спільника з Дніпропетровщини затримали на балконі будинку, розташованого поруч.

Сьогодні вночі до чергової частини Державтоінспекції Львова надійшла інформація про підозрілих осіб, які намагаються відчинити чужий автомобіль. На вказану у повідомленні вулицю у центральній частині міста було скеровано наряд ДАІ.

Співробітники Державтоінспекції оперативно прибули на місце події й затримали «на гарячому» 27-річного мешканця Львівщини, який намагався викрасти автомобіль «Мерседес». Його спільника, 42-річного жителя Дніпропетровщини, правоохоронці затримали на балконі будинку, розташованого поруч.

Згодом у під’їзді цього дому виявили речі, викрадені з автомобіля «Мерседес». Як виявилось, затримані чоловіки вже неодноразово потрапляли до поля зору правоохоронців, а в одного з них «на рахунку» – п’ять судимостей. 

Зловмисників доставили до Галицького райвідділку міліції міста Львова. Наразі за цим фактом триває перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 2 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Державтоінспекції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів