Співробітники ДАІ двічі викрили вчора на Львівщині факти підробки документів

09:35 24 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державтоінспекції, автоінспектори виявили підробки документів у Миколаївському районі й Трускавці.

У прес-службі Львівського обласного управління Державтоінспекції повідомили сьогодні, 24 квітня:

«Вартові доріг Львівщини виявили два факти підробки документів на авто. Один із цих випадків викрили у Миколаївському районі.

Там інспектори ДАІ зупинили під час нагляду за дорожнім рухом автівку «Мадза». Керував іномаркою 30-річний місцевий мешканець.

Перевіряючи документи, правоохоронці виявили, що свідоцтво про реєстрацію цього авто – із явними ознаками підробки. Співробітники Державтоінспекції також з’ясували, що номер кузова автівки не співпадає з даними, внесеними до бази ДАІ.

Цього ж дня у курортному містечку Трускавець працівники Державтоінспекції зупинили під час нагляду за дорожнім рухом легковик «Мерседес» із тимчасовими номерними знаками. Водій цього автомобіля, 48-річний місцевий житель, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння, тож правоохоронці склали відносно порушника адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім цього, під час перевірки документів інспектори ДАІ встановили, що у картці про зняття з обліку авто виправлено дату видачі. Наразі за цим фактом триває перевірка». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів